Kitty_Kuipers2

Verbinden, stimuleren, communiceren, betrokken, direct, creatief zijn woorden die bij mij passen.
Mijn werkzame leven startte bij een bank en na een aantal jaren ben ik overgestapt naar een zorgverzekeraar. Mijn laatste fulltime functie was manager PR & Voorlichting. Na een ingrijpende periode  gevolgd door een heroriëntatietraject  heb ik het besluit genomen mijn werkzame leven als zzp-er te vervolgen.
Na de succesvolle afronding van de beroepsopleidingen Shiatsu en Voetreflexologie heb ik diverse massage- en Reiki workshops gevolgd.
Sinds 1998 heb ik mij verdiept in NLP en na de opleidingen NLP Practitioner, Master Practitioner ben ik opgeleid tot NLP Coach. Op het gebied van Systemisch Werk en Traumawerk de training Systemisch Werken gevolgd bij NTINLP en meerdere workshops bij Daan van Kampenhout.
Bij Interakt –  Margriet Wentink o.m. de opleidingen Breek de Stilte, opstellen van het verlangen.

Ik volg regelmatig workshops en masterclasses, o.m.  bij NTI-NLP  en Interakt. 

Ik heb weet van persoonlijk verlies en afscheid nemen, burn-out, én opnieuw het leven te omarmen. Ik combineer cognitieve therapie NLP, Transactionele Analyse, Systemisch Werk  en lichaamswerk vanuit de overtuiging dat alles in een cyclische beweging met elkaar verbonden is.

Tijdens het traject zal ik alert zijn of jij als cliënt bij mij aan het juiste adres bent en eventueel doorverwijzen.

Ik ben als gecertificeerd NLP-coach aangesloten bij het NTI-NLP Gilde en onderschrijf de  Ethische Code . Als voetreflexoloog ben ik aangesloten bij NVVTaangesloten bij de FONG. Hierdoor blijf ik  op de hoogte in mijn vak. Ik onderschrijf met mijn lidmaatschappen de bijbehorende Geschillenregeling

Contact met de natuur brengt rust en helderheid en als vanzelf komen de antwoorden. Het besef dat er onder de golven van de zee (hoe onstuimig die soms kan zijn) een kalmte is en die kalmte is er altijd.