WORKSHOP INTERACTIEVE-ZELFRESONANTIE (opstellen van het verlangen)

In deze opstellingsmethode werk je met jouw verlangen. Hierbij worden niet de representanten van familieleden opgesteld, maar delen van de vraagsteller zelf. het doel is balans te vinden in de persoon zelf, door te kijken naar wat er is. Dat kan gaan over jezelf beter begrijpen, de betekenis van het hebben van werk, omgaan met verlies, een ontslag of burn-out, danwel andere gedachtes en gevoelens die je bezig houden. Dit kunnen ervaringen zijn die je verwond hebben. Daardoor kun je je hart uit zelfbescherming hebben gesloten , voor jezelf en je eigen behoeften, of voor anderen of het leven. Tijdens een opstelling onderzoek je de thema’s of relaties die op dit moment voor jou belangrijk zijn.

Met behulp van de interactieve zelf-resonantiemethode kun je zowel aan je eigen proces werken, als veel leren uit de thema’s van anderen. Door de herkenning van elkaars ervaringen en de steun van de andere aanwezigen ontstaat de mogelijkheid je hart weer te openen en je wonden te helen. Zo krijg je weer toegang tot de wijsheid van je hart als betrouwbaar kompas waar je op kunt varen.

De kunst is om je open te stellen en te kijken naar wat er zich aandient, zonder het te interpreteren of analyseren, zonder het te veranderen. In opstellingen kan je plotseling iets ‘zien’ op een manier die ons begrip van alledaagse ervaringen verrijkt. Het verschil met familieopstelling is dat je zelf direct in de opstelling staat en de interactie aangaat. Uit het door jou verwoorde verlangen kies je een woord dat op dat moment belangrijk, essentieel is voor de opstelling.

Op de site Interakt (bij dit instituut heb ik mijn opleiding gevolgd) vind je meer informatie over
Interactieve-Zelfresonantie Opstellingen.

Inzicht in wat voor jou echt belangrijk is en je eigen verlangens kenbaar maken, dat levert niet alleen jou maar ook je omgeving vrijheid, plezier en rust op!

Praktische informatie
Per avond worden er maximaal twee thema’s ingebracht. Wil je een thema inbrengen stuur dan een e-mail of neem telefonisch contact met mij op.
Representanten en toeschouwers zijn altijd welkom wel graag even opgeven.

Locatie: Cultuurhuis De Paulus, Warmonderweg 2 – 2341 KV
Oegstgeest
Wanneer: zaterdag 26 mei 2018
Tijdstip: 14:00 uur tot 17:00 uur, inloop vanaf 13:45 uur

Investering: representant/toeschouwer € 15,–
vraag(thema) steller € 40,–

Vooraf aanmelden: info@kittykuipers.nl of 06-54632049